Hjem / Nyheter / Bransjenyheter / Hvordan åpne skuffer og dører til baderomsskap?

Bransjenyheter

Hvordan åpne skuffer og dører til baderomsskap?

1. Svingdør: Svingdør er en av de vanligste måtene å åpne skapdører på. Skapdøren åpnes utover for rask tilgang til gjenstander som er lagret i skapet. Denne åpningsmetoden er vanligvis egnet for større skap, som underskap eller oppbevaringsskap.
2. Skyvedør: Skyvedør er et plassbesparende alternativ. Skapdøren glir åpen i horisontal retning. Den passer for baderomsmiljøer med begrenset plass. Det krever ikke ekstra plass for å åpne skapdøren og unngår kollisjonsproblemer når skapdøren åpnes.
3. Foldedør: Foldedøren er mer fleksibel i design. Skapdøren foldes innover med midten som akse. Den er egnet for romslige baderom og kan maksimere visningen av skapartikler uten å ta opp plassen rundt.
4. Opp og ned døråpning (opp og ned dør): Opp og ned døråpning er delt inn i øvre og nedre lag, som åpnes ved å skyve og dra. Den er egnet for store skap og kan utnytte vertikal plass til fulle for å gjøre gjenstandene i skapet mer organisert.
5. Skuffeåpning (Skuffe): Skuffeåpning brukes vanligvis i den nedre delen av skapet for å oppbevare småting eller organisere gjenstander ved å trekke ut skuffen. Skuffeåpningsmetoden kan gi bedre synlighet og organisering, noe som gjør tilgangen enklere og raskere.
6. Soft-Close-åpningsmetode (Soft-Close): Soft-close-åpningsmetoden er utstyrt med en buffer, som kan få skapdøren eller skuffen til å lukke sakte og lydløst ved lukking, unngå voldsomme støtlyder og skader, og forbedre brukervennlighet. kjønn.
7. Berør åpen: Berøringsåpningsmetoden lar skapdøren eller skuffoverflaten åpnes automatisk ved å berøre den lett. Den er veldig praktisk og rask, spesielt egnet for situasjoner der skapdører må åpnes ofte.

Dusjromsskap Med Speilskap JH-P147
1. Lekkasjefri garanti og ingen silikon på utstillingsdesign
2. Lettglidende hurtigutløsende dørløpere for enkel rengjøring
3. Krom ferdig hånddusj
4. Gratis råtebeskyttet PVC-effekt frittstående krakk
5. Oppbevaringshylle med holder
6. 5mm eller 4mm sikkerhetsglass
7. Dedikert teknisk støtte
8. Fullstendige installasjonsveiledninger
9. 5 års garanti ved registrering

Kontakt oss

*Vi respekterer din konfidensialitet og all informasjon er beskyttet.